PNI - За нас

Кои сме ние?

Вносител, дистрибутор

ОНЛАЙНШОП ООД (ONLINESHOP SRL), създадено през 2004 г., е важен производител на пазара с висока степен на конкурентоспособност. Компанията предлага широка гама от продукти и услуги, разработва и внедрява персонализирани решения и предоставя на клиентите си специализирана помощ. Нашата компания има широк спектър от услуги в областта на CB радиокомуникацията, наблюдение и автомобилна електроника, включително: техническо консултиране, монтаж, инсталиране и поддръжка, гаранционен и следгаранционен сервиз.

 

Нашата оферта

Продуктова гама

В съответствие с нарастващите изисквания на съвременния потребител, нашата продуктова гама непрекъснато се диверсифицира с качествени, многофункционални, устойчиви, ефикасни и екологично съвместими продукти. Предлагането на нашите продукти под марките PNI, SilverCloud, Midland, Albrecht и TTi включва CB и PMR радиостанции, системи за наблюдение и аларми, както и авто електроника. Нашата компания, макар и средно голяма, е в състояние бързо да се адаптира към бизнес средата и изискванията на пазара и може да осигури цялостни решения както за частни клиенти, така и за големи дистрибутори в Румъния, България и Унгария.

 

История

Стратегии и развитие

ОНЛАЙНШОП ООД (ONLINESHOP SRL), днес с портфолио от повече от 1000 продукта, навлезе на пазара на дистрибуция на радиостанции CB през 2004 г., като е един от основните промоутъри на феномена CB в Румъния. През 2006 г. стана единствен оторизиран вносител на продуктите Midland в Румъния. Успоредно с развитието и разширяването на продуктовата гама се проведе брандирането на фирмата, като през 2009 г. марката PNI беше приета и внедрена на нивото на продуктите CB радиостанции и радиоантени. Шест години по-късно, се ражда новото име, SilverCloud, разширявайки по този начи нашата линия от продукти. През последните години фирмата ни е инвестирала във вноса на продукти, от CB и PMR радиостанции, до системи за сигурност, автомобилна електроника и осветителни тела с най-съвременна LED технология.

Чрез инвестиция, която в момента изучаваме и анализираме, се стремим да разширим продуктовата линия, увеличавайки нейния оборот и рентабилност. Стратегията, приета през последните години, е в действие и достигайки така оборот от 36,318,152 леи през 2018 г. Нашата компания е инвестирала през последните години във внос, модернизация, служители, развитие и не на последно място в онлайн търговията. 100% от продуктите, произведени или внесени от нас, могат да бъдат закупени на www.mo.ro или www.b2b.mo.ro (за дистрибутори), където имате бърз достъп до техническа информация, запаси и промоции.

Годишният ни растеж се отразява и в редица печеливши награди. Споменаваме само:

  • Първо място в Топ на фирмите 2018

Нашата амбиция е да станем водещ вносител на европейския пазар, признат за качеството на услугите, предлагани на своите клиенти и за устойчивостта на установените връзки с партньорите.

 

Услуги

Сервиз и техническа помощ

ONLINESHOP SRL насочва дейността си в три направления: внос, търговия, услуги. Сервизният ни отдел осигурява, чрез своите млади, динамични и гъвкави инженери, услуги по инсталиране, монтиране, диагностициране, ремонт и поддръжка на всички продукти, продавани от нас. Извършваме диагностика за по-малко от 48 часа и бърз ремонт за всеки модел радио станция CB. Всеки ремонтиран продукт от нашия сервиз има 90 дни гаранция при ремонт. Клиентите ни могат да получат информация за напредъка на искането за сервиз.

Така, развихме комплексна система, която изпраща към клиента съобщения за състоянието на продукта, който е в сервиз (пристигане, приемане от сервизен инженер, състояние ремонт, изпращане). Концентрираме вниманието си върху качеството на предлаганите услуги и задоволяването на нуждите и изискванията на нашите клиенти. Зад качеството на услугите ни стои цял екип, с много компетенции и специалности, от инженери, до икономисти и програмисти.

Успехът ни се дължи на ефикасната комбинация от компетенции, персонал добър познавач на продуктите, широко портфолио с продукти, някои от които ексклузивно разпространявани, опит и капацитет да се адаптираме към нуждите на пазара.

 

Контакт и обща информация

 

ТД ОНЛАЙНШОП ООД (S.C. ONLINESHOP S.R.L)

 

ONLINESHOP-Romania-warehouse

 

Дружествено седалище: ул. Олтенией № 26A, 610206, Пиатра Нямц, Нямц
Работен пункт: ул. Олтенией № 26A, 610206, Пиатра Нямц, Нямц

Работно време: Понеделник - Петък: 8:00 - 16:00 ч.

Мобилен тел.: 0724.517.984
Стационарен тел.: 0333.401.142
Факс: 0333.401.141
Email: comenzi@mo.ro

IBAN: RO62RNCB0196122230010001
Данъчен номер.: RO16306031
№ в Търговския регистър: J27/513/2004