PNI-SmartHome-WS121

Прост интелигентен превключвател PNI SmartHome WS121, Wi-Fi, 800W, С връщане, App Tuya Smart, Съвместим с Amazon Alexa/Google Home, Бял

PNI SafeHome PT303 интелигентен троен сензорен превключвател

Интелигентен превключвател с тройно докосване PNI SafeHome PT303 WiFi, 10A, интернет управление, мобилно приложение Tuya Smart, интеграция в сценарии и инт

Ключ Smart за лампа PNI SmartHome WS222, за светлинен контрол над интернет, съвместим с приложението TuyaSmart

Двоен интелигентен превключвател PNI SmartHome WS222 за управление на осветлението в интернет, съвместим с приложението Tuya или Smart Life и с Amazon Alexa и Google Home. Бъдете в крак с технологията, като свържете Wifi 2,4 GHz към интернет източника във вашето местоположение и можете дистанционно да управлявате светлините
39,68 лв.
Наличност: На склад
SKU
PNI-WS222

За безопасен и умен дом

WS121-1

Контрол от вашия мобилен телефон

Със специалното приложение Tuya Smart (или Smart Life) можете също да използвате телефона си като дистанционно управление за вашето смарт устройство, в случай че смятате, че сте забравили да светне лампичката. Освен това можете да планирате включването/изключването на светлината по всяко време и колкото пъти искате, например симулиране на присъствието ви у дома.

Ws121-4

WS-121-6

Интеграция в сценарии с други съвместими с Tuya устройства

Съвместимостта с приложението Tuya Smart заедно с други Смарт устройства или смарт домакински уреди в дома, позволява създаването на сценарии и On-Off / If-Then връзки между тях.

По този начин чрез специалното приложение Tuya Smart можете да създавате сценарии: включване на някои устройства, изключване на други устройства в зависимост от периода от време, когато излизате или се прибирате вкъщи или дори свързани с действието на други смарт устройства.

Смарт дистанционно управление и гласови команди

Това не е просто превключвател, защото с помощта на вашия смартфон можете да го конфигурирате и използвате като интелигентен превключвател и можете да го управлявате дистанционно от специалното приложение. Ние отиваме по-далеч и ако го свържете от приложението с интелигентна услуга, независимо дали е Google Assistant или Amazon Alexa, ще можете да включвате или изключвате светлината с гласови команди.

WS-121-55

Леко натискане

С едно натискане на светлина в долната част на бутона за превключване на PNI SmartHome WS222 можете да включвате или изключвате светлината в стаята.

Светодиодният индикатор ще потвърди дали светлината е изключена или включена, полезна функция, когато нямате превключвател и осветителното тяло в една и съща стая.

WS121-2

WS121-8

Модерен дизайн - магнитна рамка

Модерният дизайн, системата за закрепване с винтове като стандартно оборудване се допълва от иновативна система за закрепване на рамката, а именно: магнитно закрепване.

Връзки и начин на монтаж

Свързването на този интелигентен превключвател изисква наличието на 230V захранване в кутията на устройството за подмяна.

За да помогнете на монтажниците, можете да намерите схемата на свързване към електрическата инсталация на превключвателя PNI SmartHome WS222 както в ръководството на продукта, така и върху кутията.

Внимание: монтажът трябва да се извършва само от оторизиран електротехник.

WS121-9

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ключ Smart за лампа PNI SmartHome WS222, за светлинен контрол над интернет, съвместим с приложението TuyaSmart
Вашият рейтинг
Идентификация на продукта
Продуцент PNI
Код на продукта PNI-WS222
Основни характеристики
Захранващо напрежение 110-240VAC
Поддържано максимално натоварване 2 x 800W
Номинален ток макс. 10
Дистанционно приложението Tuya Smart
Работно разстояние чрез Интернет
Честота Wi-Fi 2,4 GHz
Безжичен протокол IEEE 802.11 b/g/n
Материал коремни мускули
Цвят Бяло
размер 86 X 86 X 43 мм
Тегло 86 гр
Влага 10% - 90%
Работна температура -10 ~ +60°
други Rebound технология
Опаковката съдържа
Интелигентен превключвател да
Интелигентно реле
Ръководство за употреба даPNI-WS222
Lang Тип име връзка
EU Декларация за съответствие Declaration of conformity EN, DE, ES, FR, HU, IT, PL, RO Link
EU Ръководство за употреба User-Manual-PNI-Socket-Switch-RO-EN-DE Link